Findes der noget mere hyggeligt (og romantisk hvis man skal tro på visse julesange) end at flette jule-hjerter sammen her i den råkolde og mørke tid? Der er sikkert mange af jer der godt kunne tænke sig at dele denne hyggelige beskæftigelse med en anime person, men hvilken anime person så i helst som jere med-fletter?

Skriv endelig en kommentar om hvorfor I stemmer på netop vedkommende.

Jeg har spurgt flere og er kommet med et udkast til personer, men I kan selvfølgelig selv føje til. Der er alt fra kandidater der kan det der med sakse (Mikoto Urabe fra Mysterious Girlfriend X og Kirihime Natsuno fra Dog and Scissors) over folk der er fingernemme (Koro-sensei fra Assassination Classroom – omend fingre nok er til debat der) til dem der bare er dejlige og populære.

Afstemningen kører til på søndag den 6 december 2015 klokken 23:59.

Ugens afstemning: Hvilken anime person ville du gerne flette julehjerter med?

Kategoriseret i: