Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

18. Takeo Goda (Ore Monogatari) - 95
18. Takeo Goda (Ore Monogatari) - 95
18. Takeo Goda (Ore Monogatari) - 95

Anime

Top 20 mest tiltalende anime personer fra 2015

Nu året er ved at være slut har mere end 10.000 japanske anime fans stemt om hvem der var den mest tiltalende anime person dette år, vel at mærke ud fra personlighed (siger de) – men det kunne forklare det høje antal mandlige kandidater omend der godt nok var en svag overvægt af kvindelige besvarere.

Lidt info om afstemningen: 51,6% af dem der har stemt var kvinde og “kun” 48,4% mænd (det plejer at være omvendt med en smule overvægt mod mændene). Alders fordelingen var 67,7% teens og i 20erne medens 32,3% var i 30erne eller over, hvilket er som det plejer.

Grænsen for at komme med på listen herunder var 67 stemmer for plads 21, men de offentliggjorde kun navne på top 20, så vi begynder med 83 stemmer til…

Jeg må indrømme jeg er ret enig i afstemningen, men det hjælper selvfølgelig at nogle af mine personlige favoritter er i top. Jeg synes dog det er lidt underholdende at den her i Vesten (især her i Danmark) dominerende Saitama bliver markant slået af Jotaro for at holde os til personer fra kamp-serier – i Japan dominerer rendyrket mandighed åbenbart stadig som kriterie for action helte.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.