Nu året er ved at være slut har mere end 10.000 japanske anime fans stemt om hvem der var den mest tiltalende anime person dette år, vel at mærke ud fra personlighed (siger de) – men det kunne forklare det høje antal mandlige kandidater omend der godt nok var en svag overvægt af kvindelige besvarere.

Lidt info om afstemningen: 51,6% af dem der har stemt var kvinde og “kun” 48,4% mænd (det plejer at være omvendt med en smule overvægt mod mændene). Alders fordelingen var 67,7% teens og i 20erne medens 32,3% var i 30erne eller over, hvilket er som det plejer.

Grænsen for at komme med på listen herunder var 67 stemmer for plads 21, men de offentliggjorde kun navne på top 20, så vi begynder med 83 stemmer til…

Jeg må indrømme jeg er ret enig i afstemningen, men det hjælper selvfølgelig at nogle af mine personlige favoritter er i top. Jeg synes dog det er lidt underholdende at den her i Vesten (især her i Danmark) dominerende Saitama bliver markant slået af Jotaro for at holde os til personer fra kamp-serier – i Japan dominerer rendyrket mandighed åbenbart stadig som kriterie for action helte.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,