Ifølge den officielle hjemmeside kommer der en anime adaptation af Kore Yamazakis fantasy manga serie The Ancient Magus’ Bride (Mahoutsukai no Yome). Det bliver en 3-dels OAD serie lavet af Wit Studio.

Beskrivelse

Hatori Chise er kun 16, men hun har mistet langt mere end de fleste. Med hverken en familie eller håb ser det ud til at alle døre er lukket for hende. Men et tilfældigt møde får skæbnens rustne hjul til at dreje. I hendes mørkeste stund dukker en magus (magiker) op foran Chitose og giver hende et tilbud hun ikke kan afslå. Vil denne magus, der virker til mere at være dæmon end menneske, vil give hende det lys hun desperat søger, eller drukne hende i endnu dybere skygger?

Trailer

Folkene bag

 • Instruktør: Norihiro Naganuma
 • Manuskript: Aya Takaha
 • Character designer: Hirotaka Katou
 • Animations produktion: Wit Studio

Roller

 • Chise Hatori – stemme af  Atsumi Tanezaki
 • Ellias Ainsworth – stemme af  Ryota Takeuchi
 • Ruth – stemme af  Kouki Uchiyama
 • Silky – stemme af  Aya Endo

Plan for udgivelse

 • Afsnit #1 kommer med manga  bind 6 (10 september 2016)
 • Afsnit #2 kommer med manga bind 7 (10 marts 2017)
 • Afsnit #3 kommer med manga bind 9 (10 marts 2018)

Billede

The Ancient Magus’ Bride anime serie info og trailer

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,