I forbindelse med årets H.C. Andersen festival i Odense har Odense Bys Museer inviteret en tegner fra Ghibli filmstudiet til Odense der vil være folk at tegne personer i deres ånd. Jeg har dog ikke kunnet få oplyst navnet på tegneren, men det er nok en inbetweener eller lignende siden de ikke slår navnet stort op.

Den officielle beskrivelse

Japanske animationsfilm som Ponyo på klippen ved havet, Det levende slot og Min nabo Totoro har betaget børn, unge og voksne i hele verden. Filmenes gådefulde og poetiske fantasiunivers er skabt af mesterinstruktøren Hayao Miyazaki, som også har grundlagt det berømte Studio Ghibli og Ghibli Museet. Børnekulturhuset Fyrtøjet har inviteret en tegner fra Ghibli filmstudie til Odense for at lave workshops for børn og unge. I workshoppen får de et kig ind i tegnernes værksted. Hvordan skaber man figurer med den enkelhed, sanselighed og poesi, der er så bjergtagende ved Myiazakis film? Og de får mulighed for selv at prøve kræfter med tegnekunsten. Sammen med den japanske gæstetegner skal de nemlig tegne nogle af H.C. Andersens eventyrfigurer i manga-stil! Arrangør: Odense Bys Museer Støttet af: H.C. Andersen Festivals Alle tider er vejledende.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,