Vol.4 af “Twinkle Dolly Sailor Moon”, hvor søde deforme figurer er sammen med smykker!
Den linje har 5 typer: Super Sailor Moon på Crisis Moon Compact, Neo Queen Serenity på Silver Crystal (før udløsning), Super Sailor Chibi Moon på Crystal Carillon, Helios på Stallion Reve, Sailor V på Silver Crystal (legetøj genoplivnings ver.). De er alle genskabt med omhu trods deres lille størrelse!
Smykkerne er blevet gengivet med elegante skinnende farver og perle belægning og genskaber følelsen af de oprindelige legetøj. Neo Queen Serenitys tiara og Helios’ horn er også belagt.
Pakkerne inkluderer blåbær yoghurt smag slik, der indeholder blåbær ekstrakt og vitamin A, som er godt for trætte øjne.

Sailor Moon – Twinkle Dolly Sailor Moon Part.4 10Pack BOX (CANDY TOY) sættet er lavet af Bandai og er planlagt til udgivelse marts 2017 til ¥5400. AmiAmi tager dog kun ¥4200. Du kan sikkert finde sættet billigere andre steder også.

Kategoriseret i: