Iført en badedragt for at vaske sin motorcykel med kærlighed!
Den mystiske studerende, der våger over motorcyklen klubben!

Fra serien, der kombinerer high school piger og motorcykler, ‘Bakuon!! “, kommer en figur af Okanoue Girls High School studerende og motorcykel klub medlemmet, der er omgivet af mysterier – Raimu Kawasaki!

Hun er blevet modelleret iført hendes badedragt baseret på scenen i afsnit 5 hvor hun vasker sin motorcykel. Hun har et bruser-hoved  fastgjort til en slange i hendes venstre hånd med sin højre hånd stillet, som om hun blokerer for solen, mens hun kigger op på himlen. Vær sikker på at vise hende sammen med 1/10 skala Hane Sakura & CB400SB som vil være tilgængelig på et senere tidspunkt, samt med de andre i serien!

“Bakuon !! – Raimu Kawasaki:. Swimsuit Ver 1/10” figuren er 15cm høj, modelleret af Kan Takahama (Faceman) og malet af Sakura / Takayama Hideki. Den er lavet af Phat Company og planlagt til udgivelse i juli 2017 til en vejledende pris på ¥6264. AmiAmi tager dog kun  ¥5010, men du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: