“Herre! Det er tid til walkies! Du henter snoren!”

Fra det populære smartphone spil ‘Fate/Grand Order‘ kommer en 1/7 skala figur af Berserker klasse tjeneren, Tamamo Cat! Hun er blevet modelleret iført sin dejlige røde kimono.

Hendes søde ansigtsudtryk og stilling er blevet fanget trofast, med de kontrasterende bare skuldre, der giver figuren en lidt sexet side også! Hænder og hale er også blevet omhyggeligt udformet til at fange det fluffy udseende så realistisk som muligt! Husk at tilføje den søde Tamamo Cat til din Chaldea!

“Fate/Grand Order – Berserker/Tamamo Cat” 1/7 skala figuren er 20 cm høj. Hun er modelleret af YOSHI og malet af Hiroyuki Hirose (Decomas Lab). Hun er planlagt til udgivelse til januar 2018. Hendes anbefalede pris er 16.800 ¥. AmiAmi tager dog kun 13.230 ¥. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: