Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Blød sten frontier

Næste del Doctor Stone, mere boys love fans, Shangri-La Frontier laves til anime og det samme gælder en isekai om en klassisk romanforfatter der bare vil dø og ikke være helt og en isekai om en mand der vil ae alle bløde dyr.

Shangri-La Frontier laves til anime
©硬梨菜・不二涼介・講談社/「シャングリラ・フロンティア」製作委員会

Forår 2023

Dr. Stone anime sæson tre trailer

Da en-times Dr. Stone: Ryusui anime specialen sluttede søndag var det med en video, der annoncerede titlen Dr. Stone: New World og forår 2023 premieren på den tredje Dr. Stone TV anime sæson.

Kilde

2023

Sasaki and Miyano får anime film og spinoff

Det nye anime-projekt til Sasaki og Miyano, som blev bekræftet i slutningen af ​​marts, en anime-film. En anime-kortfilm til spin-off-mangaen Hirano and Kagiura er også på vej.

Sasaki and Miyano får anime film og spinoff

Animefilmen får titlen Sasaki to Miyano: Sotsugyo-hen (Graduation Chapter) og får premiere i de japanske biografer engang i 2023. En mere præcis dato kendes ikke på nuværende tidspunkt.

Kilde

Shangri-La Frontier laves til anime

Det er nu officielt annonceret at en anime adaption af webromanen Shangri-La Frontier er i produktion. Derudover er der allerede en første trailer, en illustration og diverse detaljer om serien. Et videospil blev også annonceret.

Kilde

Ukendt

No Longer Human…In Another World laves til anime

Dette års kombinerede 32. og 33. udgave af Shogakukans Weekly Big Comic Spirits magasin afslørede mandag at Hiroshi Noda og Takahiro Wakamatsus No Longer Human…In Another World (Isekai Shikkaku) manga får en TV anime adaption.

Beskrivelse

Et eventyr i en anden verden med søde piger ved din side og videospil-lignende kræfter – lyder som en anime-fans drøm, ikke? Ikke sådan for den melankolske forfatter Osamu Dazai, som bogstaveligt talt ville foretrække at falde død om. Videospil er ikke engang blevet opfundet endnu, da han bliver revet ind i en anden verden i 1948. Faktisk er alt det fantastiske eventyr, han bliver ved med at løbe ind i, bare i vejen for hans poetiske drøm om at finde det perfekte sted at dø. Men uanset hvor meget han risikerer sit liv ser alt ud til at blive ved med at blive i orden. Følg en elendig helt som ingen anden i denne muntert dystre isekai komedie!

Kilde

Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu romaner laves til anime

Twitter-kontoen for Futabashas Gaugau Monster websted afslørede fredag at forfatter Himawari og illustrator Kiourans Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu (I’ll Try My Best So I Can Pet and Pat in Another World) light novel serie har et anime-projekt i produktion.

Beskrivelse

Midori Akitsu (27 år), ender i en anden verden efter at være død af overarbejde?!

Jeg blev reinkarneret i en anden verden, efter at Gud velsignede mig med en særlig evne. Denne evne er “at blive elsket af ikke-menneskelige væsener.” Huh?!

Betyder det, at mennesker måske ikke kan lide mig, men alle de bløde dyr vil elske mig? Whoaaa! Jeg kommer til at klappe en hvid tiger og drager til mit hjertes [tilfredsstillelse]!

Efter at være blevet genfødt som Néma, den yngste datter af en adelsfamilie i topklasse, gør jeg mit bedste for menneskehedens overlevelse(?), mens jeg nyder denne verdens fluffiness.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.