Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Indkøb fra Amazon

Indkøb fra Amazon

I fredags ankom der lidt nyt fra Amazon.de: den ny The Disappereance of Hatsune Miku  light novel skrevet af samme forfatter som Haruhi og det seneste bind af Pandora in the Crimson Shell: Ghost Urn mangaen, #7.

Glæder mig til at se hvordan Nagaru Tanigawa behandler Vocaloid fænomenet. Håber jeg kan få skrevet en anmeldelse af den, bør jeg også gøre med Hatsune Mix mangaen, men har knapt nok tid til bare det at finde nyheder på grund af arbejde og det faktum at jeg også insisterer at der er et liv ved siden af.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Blog

Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet...