“Klap! Klap for vores had!!”

Fra det populære smartphone spil “Fate/Grand Order” kommer en Nendoroid af Avenger-klasse tjeneren Avenger / Jeanne d’Arc (Alter)! Hun kommer med tre ansigtsplader, herunder et frygtløst smil, en arrogant stirren samt et flovt udtryk.

Hendes ikoniske flag er inkluderet sammen med hendes sorte sværd, flammende effektdele samt et specielt ark til at udgøre hende udførende et “Extra Attack”. Nyd at genskabe alle slags scener fra spillet i Nendoroid størrelse!

“Nendoroid – Fate / Grand Order: Avenger / Jeanne d’Arc [Alter]” figuren er 10 cm høj, ligesom alle nendoroider. Hun er blevet skulptureret af kan-D! (Knead) / nd_dog (Good Smile Shanghai) i samarbejde med Nendoron. Hendes anbefalede pris er 4.800 JPY. AmiAmi tager dog kun 3.970 JPY. Du kan sikkert finde hende billigere andetsteds også.

Kategoriseret i: