I går aftes kl 21:20 dansk tid, tweetede Kaiten Books omkring deres eksistens. Ud fra deres hjemmene kan man se at de allerede har to licenser:

Loner Life in Another World

Endnu en isekai, denne gang bliver hovedpersonens klasse hovedet med til den anden verden. Guden for denne verden giver “Haruka”, som hovedpersonen hedder, chancen for at vælge en snyde evne. Her er hagen, de andre fra klasse har allerede valgt og det går efter først til mølle princippet.

Shed that Skin, Ryugasaki-san!

Ryugasaki er som en øglepige, hun har en tunge som en kameleon, hænder som en gecko og et tredje øgenlåg. Grundet hendes unikke biologisk situation, er hun nødt til at fjerne sit skin flere gange årligt. Dette er ikke normalt et problem, men nu har det vundet en fra klassens affektion.

Yugemi har en stor interesse for reptiler og Ryugasakis fysiologiske anomaliteter har fangets Yugemis opmærksomhed. Med lidt held, kan Ryugasaki vise Yugemi at der er mere til hende, end hendes reptile dele. Og her udvikles der en romantisk historie mellem to anderledes unge mennesker.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,