Folkene bag den kommende badminton anime LOVE ALL PLAY har afsløret den nøjagtige startdato for serien: 2 april 2022.
LOVE ALL PLAY er skabt under ledelse af Hiroshi Takeuchi (Blade & Soul) hos studio Nippon Animation (Let’s Make a Mug Too) og OLM (OddTaxi). Karakter design laves af Michiko Yokote (Science fell in Love, so I tried to prove it), mens Tomoko Konparu (Blue Spring Ride), Miharu Hirami (Blue Spring Ride), Shingo Irie (Sakura Quest) Og Michiko Yokote (Bleach) står for manuskriptet. Yuki Hayashi (Shaman King) er ansvarlig for musikken.

Love All Play anime info
©小瀬木麻美・ポプラ社 / 横浜湊高校バドミントン部

Beskrivelse

Ryo Mizushima slutter sig til badminton klubben i mellemskolen med en stor iver. Selvom klubben ikke har nogen reelle ledere og træner, fortsætter Ryo med at blive bedre, indtil han deltager i præfektur-turneringen. Lederen af badminton klubben i et gymnasium bliver opmærksom på ham og inviterer ham til sin skole. Nu stræber han efter at blive en top atlet og deltage i tværskole turneringen med sit nye hold.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,