Den anden Saekano badedragt figur baseret på Kurehito Misakis illustrationer er Eriri!

Fra den populære anime-serie Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend Flat kommer en 1/7-skala figur af den fremstormende doujinshi illustrator Eriri Spencer Sawamura iført en bikini! Figuren er den anden i en serie figurer baseret på originale illustrationer af Kurehito Misaki, der hver især indeholder Saekano-pigerne iført deres badedragt.

Misakis delikate touch og unikke farvning er blevet omhyggeligt bevaret på figuren, samtidig med at den fremhæver det slanke og bløde udseende af Eriris krop med indviklet modellering og lakering. Øverse del af den flydende badering gør brug af gennemsigtige dele, så du også kan kigge på hendes krop gennem den.

“Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend Flat – Eriri Spencer Sawamura Swimsuit Ver.” 1/7 skala figuren er 10cm høj da hun flyder. Hun er modelleret af Tomogomahu og malet af Kenji Sugi og Ekoshi. Hun er planlagt til udgivelse til maj 2018 af Good Smile Company. Hendes anbefalede pris er 10.500 JPY. AmiAmi tager dog kun 8.500 JPY. Du kan sikkert finde hende andetsteds billigere også.

Kategoriseret i: