Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Armitage III

Naomi Armitage - Armitage III

Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

Lad mig starte med at afklare en ting: dette er ikke den tredje serie i en række, titlen giver mere mening når man har set serien/filmen der er klippet sammen af serien.

Hvis man kan lide Blade Runner og andre værker der udforsker grænsen mellem mennesker og robotter og ikke har noget imod 90’er æstetik (eller endda elsker den) er Armitage III noget nær den perfekte OVA/film sammenklipning. I forhold til alderen er både kvaliteten af tegninger og animation glimrende, det bedre budget fordi den var en OVA kan mærkes, så det bør heller ikke holde folk væk omend den er noget obskur i dag så man skal ud og kigge efter disc udgivelserne og ikke bare kan finde den på de legale streaming sider.

Trailer

Beskrivelse

I fremtiden har mennesket koloniseret Mars, men man har brugt en masse menneskelignende robotter for at få det spæde samfund til at fungere. Der er dog en udbredt mishag overfor disse, idet mange mener at de over-tager menneskers jobs og generelt ikke er mere end maskiner.
Politimanden Ross Sylibus flytter til Mars efter at hans partner på Jorden er blevet dræbt, men allerede i rumhavnen bliver han indblandet i en sag, En enormt populær country-sangerinde, der var med samme skib som han, findes myrdet.
Det viser sig at sangerinden i virkeligheden var en robot, der dog havde levet hele sit liv som menneske, og alle omkring hende troede da også at hun var et sådant. Ross og hans nye partner Naomi Armitage får overdraget sagen, der viser sig at lede til en mystisk serie af tredjegenerations robotter…

Screenshots

En 16 år gammel anmeldelse af serien her på siden.

IMDB om serien

Armitage III
Actors:
Armitage
D'Anclaude
Eddie Borrows
Larry Randolph
Armitage
Rene D'Anclaude
Writers:
(screenplay) (1 episode, 1995)
(screenplay) (4 episodes, 1995)
Plot:
In the year 2046, a cop and his female android partner called Armitage, part of the latest android line known as "class III" models that look, act and feel human, investigate illegal manufacture of class III androids on colonized Mars.
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...