Den officielle hjemmeside for tv-anime serien baseret på Hisago Amazake-nos Knight’s & Magic light novel serie streamer en 15 og en 30 sekunders udgave af en tv-reklame. Videoerne fremviser anime seriens åbningsstema “Hello! My World !!” sunget af fhána.

Roller

Rie Takahashi lægger stemme til Ernesti “Eru” Echevarria, en talentfuld programmør i sit tidligere liv, nu reinkarneret til en fantasiverden. Han bruger sin mecha otaku viden til fulde i et forsøg på at lave sin egen ideelle Silhouette Knight.

Ayaka Ohashi lægger stemme til Adeltroot “Adi” Alter, Erus barndomsveninde. Hun har en svaghed for søde ting og altid krammer Eru som om han var en bamse. Kid er hendes tvillingbror.

Shinsuke Sugawara lægger stemme til Akidd “Kid” Alter, Erus barndomsven. Han lærte magi fra Eru, da de var børn, og han er siden vokset i magt og kampevner. Adi er hans tvillesøster.

Natsumi Fujiwara lægger stemme til Batson Termonen, en dværge dreng, der ønsker at blive en ridder smed. Han mødte Eru på akademiet.

Atsushi Imaruoka lægger stemme til David Hepken, Erus senior. Han er en ung dværg, der ønsker at blive en riddersmed. Han hedder “chefen” på akademiet, og eleverne har stor tillid til ham.

Sayaka Senbongi lægger stemme til Stefania Serrati, Kid og Adis ældre søster med en anden mor. Hun er en talentfuld pige, som er Laihiala Pilot Academys elevrådpræsident.

 

Masaru Ikeda lægger stemme til Lauri Echevarria, Erus bedstefar. Han er leder af Laihiala Pilot Academy. Han er ofte overvældet af iveren i Erus ambitioner ud over almindelig fornuft.

Hidetaka Tenjin lægger stemme til Mathias Echevarria, Erus far. Han er en kampfærdighedsinstruktør ved Laihiala Pilot Academy. Han lærer fægtning til unge Eru, der drømmer om at blive ridderløber.

Sayaka Ohara lægger stemme til Celestina Echevarria, Erus mor. Erus sølvhår og smukke udseende har han fra sin mor. Hun har en blid personlighed og holder venligt øje med Erus vækst.

Daisuke Sakaguchi lægger stemme til Tsubasa Kurata, Erus tidligere liv. Han er en programmør og mecha otaku, der genfødes efter at have været ude for en ulykke, mens han køber plastikmodeller.

Yasuaki Takumi lægger stemme til Edgar C. Blanche, Erus senior, og en stor spiller på akademiet. Han rider Arcanba, og viser færdigheder svarende til enhver sand ridder.

Kazuyuki Okitsu lægger stemme til Dietrich Knitz, Erus senior, der har gode færdigheder som ridder. Hans alt for pernippengryne holdning er hans undergang, og han virker til ikke til at kunne være tilfreds med tingene.

Shizuka Itou lægge stemme til Hellvy Oberi, Erus senior, der viser fremragende evner som ridder. Hun er fyldt med en vilje til at vinde, og vil have tendens til at skære gennem fortoppen for at komme til kampen.

 

Anime serien får premiere den 2. juli på Tokyo MX (kl. 22.30), KBS Kyoto (kl. 23:00), AT-X (21:00) og Sun TV (kl. 24:30, reelt 3. juli) . Showet vil derefter senere få premiere på BS 11 den 4. juli kl. 24.00 (effektivt 5. juli).

Yusuke Yamamoto (Welcome to the NHK, Walkure Romanze) instuerer anime serien hos studiet 8-Bit.

Michiko Yokote (Shirobako, ReLIFE) har ansvaret for seriens manuskripts, og skriver også manuskript sammen med Noboru Kimura (Nyaruko: Crawling with Love!, Amagami SS). Kenichiro Katsura (Macross 7, NAKAIMO – Min lille søster er blandt dem!) Designer tegnene, og Kurogin har ansvaret for Silhouette Knight-design. Masato Kōda (Maria Virgin Jungle, KonoSuba – Guds velsignelse på denne vidunderlige verden !!) komponerer musikken.

Ayaka Ohashi udfører den endelige temasang “You & I.”

Knight's & Magic anime reklame og infoBeskrivelse

I historien dør en japansk mecha otaku i en bilulykke, og hans sjæl reinkarneres til en anden verden som Ernesti Echevarria. Erverver minder og interesser fra sit tidligere liv og sigter mod at være en pilot af en Silhouette Knight, et stort humanoid våben, der virkelig eksisterer i sin verden.

Amazake-nej begyndte den igangværende historie i oktober 2010 på online novell-platformen Shōsetsuka ni Narō. Shufunotomo’s Hero Bunko-imprint plukket op i serien og udgav den første roman med illustrationer af Kurogin i januar 2013. Hero Bunko udgav det syvende bind den 25. marts.

Kilde

S

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,