Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ugens AMV: Lille kærlighedssang (Takahashi Ri Yori ver) [Karakai Jōzu no Takagi-san]

I skal ikke undre jer over at der i videoen står MAD, japanerne kalder det vi kalder AMVer for MAD, Music Anime Douga.


Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Link til videoen på YouTube

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X