Holmes at Kyoto Teramachi Sanjō TV Anime Info

Den officielle hjemmeside for tv-anime serien baseret på Mai Mochizukis Holmes at Kyoto Teramachi Sanjō (Kyōto Teramachi Sanjō no Holmes) mysterie roman serie afslørede et nyt billede og fire mere på rollelisten.

Det nye billede viser de to vigtigste roller på Keihan Sanjō metrostationen i Kyoto. Billedet er et samarbejde mellem anime ejerne og Keihan Holdings, Keihan Electric Railway Co., Ltd., og Eizan Electric Railway Co., Ltd.

Noriyoshi Sasaki (Ojisan to Marshmallow, My Wife is the Student Council President+!, King’s Game The Animation) instruerer anime serien hos Seven. Kenichi Yamashita (Ishida and Asakura, Actually, I Am…) har ansvaret for seriens scripts. Yōsuke Itō (King’s Game The Animation) designer personerne og fungerer også som chef animations instruktør. Wagakki Band udfører showets temasang “Sasameyuki” (Light Snowfall), og AÒP udfører åbent temasang “Koi ni Saku Nazo, Harahara to.”

Beskrivelse

Det er en “lys, antik mysterie”-serie der handler om en “ondskabsfulde” smuk Kyoto dreng og en high school pige. Historien foregår i en antikvitetsbutik i Kyoto’s Teramachi Sanjō shoppingområde. High school pigen Aoi Mashiro løber uventet ind i Kiyotaka Yagashira, søn af butikkens ejer, og ender med at arbejde deltid i butikken. Kiyotaka kaldes “Holmes i Teramachi Sanjō”, og han og Aoi løser underlige sager bragt til dem af forskellige kunder.

Se kilde for info om roller.

Kilde

Kategoriseret i: