Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Galaxy Express 999s Maetel er med i live-action Gintama 2 net serie

Galaxy Express 999s Maetel er med i live-action Gintama 2 net serie

Galaxy Express 999s Maetel er med i live-action Gintama 2 net serie

Den officielle Twitter-konto til den sammenholdende live-action Gintama 2: Yo ni mo Kimyō na Gintama-chan-showet meddelte tirsdag, at personen Maetel fra Leiji Matsumotos Galaxy Express 999 manga vil dukke op i showet. Mizuki Yamamoto spiller rollen.

Galaxy Express 999 inspirerede for nylig sin egen live-action tv-adaption. Denne første sådan adaptionen havde premiere som en special live-udsendelse den 18. juni på BS Sky Perfect. Chiaki Kuriyama spillede Maetel i tv-specielen.

Flere oplysninger ved kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X