Ore ga Suki nano wa Imōto dakedo Imōto ja nai Anime Info Den officielle hjemmeside til tv-anime-adaptionen af Seiji Ebisus Ore ga Suki nano wa Imōto dakedo Imōto ja nai (The One I Love is My Little Sister But She’s Not a Little Sister) light novel serie afslørede anime seriens vigtigste roller, mere personale og nye billeder i fredags.

Anime serien vil få premiere til oktober.

Beskrivelse

Den “ubehagelige søskende romantiske komedie” serie handler omkring den yngre søster Suzuka Nagami og den ældre bror Yū Nagami. Suzuka er en smuk tredjeårig mellemskolestuderende, der har fremragende karakterer og er elevrådets præsident. Hun skrev en roman om en lille søster, der er forelsket i sin ældre bror, og romanen vinder en light novel pris. Efter at de har diskuteret sagen, er Yū den, der debuterer som en proxy light novel forfatter i stedet for Suzuka under dæknavnet Chikai Towano.


Flere oplysninger i kilden, herunder roller og character designs.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,