Det har været kendt i et par uger, at Katsuhisa Minamis manga The Fable vil blive lavet til en anime. Den første reklamevideo for projektet er nu offentliggjort.

Thrillerhistorien bliver adapteret af Tezuka Productions studiet, instrueret af Ryosuke Takahashi (Armored Trooper Votoms). Yuya Takashima (Lupin III: Part IV) er ansvarlig for at komponere serien og skrive manuskripter. Til den sidste opgave modtager han støtte fra Mayumi Morita (Vampire Knight). Kyuma Oshita (Rocket Girls), Saki Hasegawa (Aoashi) og Junichi Hayama (JoJo’s Bizarre Adventure) er i fællesskab ansvarlige for at designe karaktererne.

Oprindeligt blev historien om Katsuhisa Minami først offentliggjort i Kodanshas Weekly Young Magazine. Efter at have kørt i fem år og 22 antologier sluttede The Fable i november 2019, men en efterfølger blev lanceret i juli 2021 i samme magasin. Efterfølgeren “The Fable: The Second Contact”” blev også afsluttet den 10. juli 2023 i dette års 32. udgave af det nævnte magasin og omfatter otte antologier. I alt er der solgt mere end 20 millioner eksemplarer af serien. Derudover blev to live-action-film baseret på The Fable franchisen udgivet i 2019 og 2021.

Beskrivelse

Når du er den berygtede “genius killer” lejemorder The Fable, kommer mange ting nemt. At være en normal person er dog ikke en af dem. Faktisk kan det være det sværeste job, han nogensinde har taget, at få at vide, at han ikke kan dræbe nogen i et stykke tid…

Illustration

The Fable manga laves til TV anime
© 南勝久・講談社/アニメ「ザ・ファブル」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,