In This Corner of the World anime film får forlænget udgave med ny titel

Den officielle Twitter-konto for anime film adaptionen af ​​Fumiyo Kounos In this Corner of the World (Kono Sekai no Katasumi ni) manga meddelte i torsdags, at filmen vil få en udvidet version med ca. 30 minutter. Den nye version med titlen Kono Sekai no (Sara ni Ikutsumono) Katasumi ni (In (Several More) Corners of the This World) får premiere til december i Japan.

Filmens instruktør Sunao Katabuchi (Black Lagoon, Mai Mai Miracle) planlagde titlen, og Kouno godkendte den. Konceptet bag filmen er at give perspektivet af “flere liv” ud over Suzus, så den har en ny titel, der afspejler det nye tema. Det vil adaptere flere scener fra mangaen.

De nye scener indbefatter da Suzu mødte Rin i efteråret 1944 og vinteren og foråret 1945. Rin har fremtrædende fremtoning i det nye billede og i traileren. Et andet nyt segment vil fokusere på Makurazaki Tyfonen fra september 1945, hvor Suzu er bekymret for sin yngre søster Sumi.

Flere oplysninger i kilden.

Kilde

Kategoriseret i: