Der er åbnet en hjemmeside for at annoncere tv-anime-adaptionen af Megumi Morinos A Condition Called Love (Hananoi-kun til Koi no Yamai) manga, som er planlagt til at få premiere i 2024. Hjemmesiden afslørede også animeens teaser-illustration.

Illustration

A Condition Called Love shoujo manga laves til anime
©森野萌・講談社/「花野井くんと恋の病」製作委員会

Beskrivelse

Hotaru er en 16-årig gymnasieelev, der altid har haft blandede følelser omkring kærlighed, og foretrækker at leve livet med sin familie og venner. Men da hun ser sin klassekammerat Hananoi-kun sidde i sneen efter et offentligt brud, tilbyder hun at dele sin paraply med ham. Men da han næste dag inviterer hende ud midt i klasseværelset, kan hun ikke undgå at mærke, at hendes liv er ved at ændre sig i stor stil…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,