Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Summer Time Rendering anime teaser

Serien begynder den 14 april 2022.

Summer Time Rendering anime teaser

Den officielle hjemmeside for den kommende anime baseret på Yasuki Tanakas Summer Time Rendering suspense manga udgav en teaser med åbningstemasangen til anime seriens første cours (kvartal af året) i tirsdags.
Teaseren annoncerer og forhåndsviser den nyskrevne temasang “Hoshi ga Oyogu” (The Stars Swim) med rockbandet Macaroni Enpitsu, sat til optagelser fra anime serien.

Beskrivelse

Efter at have hørt om Ushios død vender Shinpei tilbage til sin hjemby Wakayama City på Hitogashima og genforenes med sin barndomsvens familie. Begravelsen går glat, men under overfladen er der noget mærkeligt under opsejling på øen. Hvilke mysterier venter ham på denne afsondrede sommerø?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X