Miya Kazukis “biblia fantasy” roman Ascendance of a Bookworm (Honzuki no Gekokujō – Shisho ni Naru Tame niwa Shudan o Erandeiramasen) bliver lavet til en TV anime serie.

Beskrivelse

En bestemt college pige, der har elsket bøger lige siden hun var en lille pige, dør i en ulykke og bliver genfødt i en anden verden, som hun intet ved om. Hun er nu Maine, den syge femårige datter af en fattig soldat. For at gøre tingene værre har den verden hun er blevet genfødt i en meget lav læsefærdighed og bøger findes for det meste ikke. Hun ville skulle betale i en enorm sum penge for at købe en. Maine løser det selv: Hvis der ikke er nogen bøger, må hun bare lave dem! Hendes mål er at blive bibliotekar. Så hun kan leve omgivet af bøger! Dyk ind i denne biblio-fantasi skrevet til bogelskere og bogorme!

Ascendance of a Bookworm fantasy roman bliver til TV anime

Læs mere

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,