Der kommer endnu en anime baseret på Shungiku Nakamuras The World’s Greatest First Love: The Case of Ritsu Onodera boys-love manga. Den laves for at fejre Kadokawa’ Emerald magasins fem års jubilæum, da mangaen går deri for tiden. Formatet for den kommende Sekai Ichi Hatsukoi ~Propose-Hen~ (The World’s Greatest First Love: Proposal Arc) anime er en OVA, der udkommer i Japan den 21 februar 2020.

Beskrivelse

Ritsu Onodera, en ung og dynamisk lektor for fiktion og efterkommer i forlagsfamilien Onodera, flytter væk fra sin fars forlag! Han tager et job ved Marukawa forlaget, hvor den berømte forfatter Usami Akihiko (kendt fra JUNJO ROMANTICA) udgiver sine bøger. Men han ender ikke som ønsket i den krævende fiktion-redaktion, men bliver tildelt den rent mandlige redaktion for shoujo-manga-området. En katastrofe for Ritsu Onodera, fordi han ikke bryder sig om følelsespladder, og slet ikke interesserer sig for manga… 

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,