I 12 og sidste afsnit af BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., TV anime serien baseret på Yuumikans Itai no wa Iya nano de Bōgyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. romaner blev det annonceret at serien får en anden sæson.

Beskrivelse

Historien om BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense. foregår i en verden i et VR MMO kaldet “NewWorld Online.” Hovedpersonen Kaede Honjo bliver inviteret til spillet af sin ven, Risa Shiramine. Kaede vil gerne prøve det, men hun har en massiv frygt for at fåsmerter. På grund af dette skaber hun en karakter ved navn Maple og dumper alle sine færdighedspunkter i sin defense stat, eller VIT. Resultatet? Maple er vanvittigt langsom, kan ikke bruge magi og bliver skubbet rundt af kaniner, men hun føler aldrig smerter og tager altid nul skade. Gennem indlæring af en række utroligt praktiske færdigheder som “Absolute Defense”, “Counter Skill” og “Lethal Poison”, er hun i stand til at kommet let gennem encounters på trods af at hun overhovedet ikke har nogen kampkampe overhovedet.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,