De fleste tænker konsoller og spil når de hører Sega, men de har en kæde af arkadehaller i Japan og er store på det felt endnu derovre. I forbindelse med nogle af disse har de også spisesteder, hvor de sælger snack mad. To af dem i Tokyo har fokus på Taiyaki, de evigt populære fiskeformede kager.

Taiyaki snacks er en mere moderne japansk godbid, men er blevet en klassiker på festivaler og i indkøbscentre lige siden den blev opfundet i begyndelsen af det 20. århundrede. De små fiskformede kager er fyldt med alle former for fyld, fra den traditionelle røde bønne pasta til mynte chokolade, matcha og endda is. De er en populær snack for mange japanske pendlere, shoppere og festivalgængere.

Selvom taiyaki normalt fremstilles med søde ingredienser, tilbydes der undertiden mere krydrede og rige varianter, ofte på et begrænset tidsbasis. En af dem vender tilbage efter stor efterspørgsel: Corned Beef Taiyaki med smeltet ost.

Denne velsmagende kombination blev først udgivet af Sega Taiyaki butikker i marts sidste år og var så populær, at den blev udsolgt flere dage i træk. I år, den 27. marts, satte to Sega Taiyaki-butikker i Tokyo, en i Ikebukuro og en i Akihabara, den populære snack tilbage på menukortet, i den sædvanlige fiskeform såvel som i form af Sega-logoet.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,