Sazae-san, verdens længste kørende animerede TV-serie, vil udsætte udsendelsen af ​​nye episoder den 17. maj på grund af udbredelsen af ​​den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Dette er første gang siden 1975, for 45 år siden, at familie anime serien var nødt til at ty til genudsendelse af gamle afsnit, fordi den ikke havde flere nye afsnit i produktionen.

Folkene bag anime serien besluttede, at det er blevet uholdbart at fortsætte produktionen af ​​anime serien. Personalet vil meddele på anime serien officielle hjemmeside og andre steder, når nye afsnit genoptages, så snart det er besluttet.

I mellemtiden vil animeen igen vise den 27. maj 2018 afsnittet, der fremhævede mand og far i Sazae-san familien, Masuo, næste søndag. Masuos stemmeskuespiller Hiroshi Masuoka døde på grund af kræft den 21. marts. Genudsendelsen vil bruge den aktuelle “Tokyo-version” af åbnings-animations-sekvensen, samt en anden version af play-at-home “janken” (sten-saks-papir) legen, som anime serien traditionelt viser i slutningen.

Stemmeskuespillerinde Midori Kato havde på Radio Nikkeis program “Chūō Keiba Jikkyō Chūkei” den 4. april erklæret, at Sazae-san-animeen har standset stemmeoptagelsesr på ubestemt tid på grund af bekymring over COVID-19. Kato lægger stemme til hovedpersonen Sazae Fuguta i showet. Kato sagde på radioprogrammet, at hun i øjeblikket har det godt.

Anime-adaptionen af ​​Machiko Hasegawas familie-liv manga Sazae-san begyndte at blive sendt i oktober 1969. Anime serien er normalt den højest rangerede animationsserie i Japan hver uge – langt over de af os kendte populære serie som One Piece, Boruto/Naruto og Pokémon. I 2013 blev showet tildelt Guinness verdensrekord for den længstvarende animerede tv-serie, en pris, det bekræftede sidste år.

Sidste gang Sazae-san måtte stoppe produktionen var en måned i 1975, hvor den første oliekrise førte til en stigning i produktionsomkostningerne.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,