Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Fuse og Mitz Vahs That Time I Got Reincarnated as a Slim roman-serie meddelte torsdag, at den kommende anden sæson af anime serien er blevet forsinket. Produktionsudvalget forklarede, at produktionen havde afsat nok tid, men undtagelsestilstanden i Japan på grund af den igangværende nye coronavirussygdom (COVID-19) påvirkede deres produktionsplaner i høj grad. Japan ophævede for nyligt nødsituationen på landsplan i tirsdags.

Den første del (kvarte år) i den anden sæson er blevet forsinket fra oktober 2020 til januar 2021, mens den anden del forsinket fra april 2021 til juli 2021.

Derudover er TV anime serien baseret på Shibas spinoff manga The Slime Diaries: That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensura Nikki Tensei Shitara Slime Datta Ken) blevet forsinket fra januar 2021 til april 2021.

Kilde

Kategoriseret i: