Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

That Time I Got Reincarnated as a Slime sæson 2 og The Slime Diaries anime udskudt grundet Due to COVID-19

That Time I Got Reincarnated as a Slime light novels går ind i den afsluttende del

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Fuse og Mitz Vahs That Time I Got Reincarnated as a Slim roman-serie meddelte torsdag, at den kommende anden sæson af anime serien er blevet forsinket. Produktionsudvalget forklarede, at produktionen havde afsat nok tid, men undtagelsestilstanden i Japan på grund af den igangværende nye coronavirussygdom (COVID-19) påvirkede deres produktionsplaner i høj grad. Japan ophævede for nyligt nødsituationen på landsplan i tirsdags.

Den første del (kvarte år) i den anden sæson er blevet forsinket fra oktober 2020 til januar 2021, mens den anden del forsinket fra april 2021 til juli 2021.

Derudover er TV anime serien baseret på Shibas spinoff manga The Slime Diaries: That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensura Nikki Tensei Shitara Slime Datta Ken) blevet forsinket fra januar 2021 til april 2021.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...