NHK har meddelt at den kommende tredje sæson af Log Horizon, Log Horizon: Entaku Hōkai (Log Horizon: Fall of the Round Table), er udsat til januar 2021. Årsagen hertil er den aktuelle corona krise. Serien skulle oprindeligt fortsætte i oktober 2020.

Shinji Ishihira vender tilbage som instruktør hos Studio DEEN. Toshizo Nemoto er igen ansvarlig for manuset, mens Sh whileji Hata vil fungere som lydregissør. Hara bidrager med character designs. Musikken er komponeret af Yasuharu Takanashi.

Den første sæson startede i oktober 2013. Den anden sæson fulgte et år senere, så der har været en lang pause.

Beskrivelse

Det er et par år siden, han registrerede sig hos Elder Tale. Men da Shiroe endelig få sig selv til at logge ind igen, bliver han forfærdet over at finde ud af, at ikke kun hans spejlbillede er blevet en halv-elver: det hele føles for virkeligt for et online RPG. For at gøre tingene værre, kan han ikke længere logge ud. Sammen med sin gamle ven Naotsugu, en ridder, og Akatsuki, en snigmorder, som han stadig kender fra sin aktive spillertid, leder Shiroe efter nogen, der kan løse dette problem…

Kilder

Kategoriseret i: