Ikebukuro West Gate Park mysterie anime trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Ira Ishidas Ikebukuro West Gate Park roman serie begyndte at streame den første engelsktekstede reklamevideo i fredags. Kentarō Kumagai fortæller slutningen af videoen som hans karakter Makoto.

Anime serien er udskudt til oktober 2020 grundet COVID-19.

Kemono Jihen TV anime nøgle billede

En nyt nøgle billede er blevet offentliggjort på det officielle websted for den kommende Kemono Jihen anime serie baseret på Sho Aimotos manga af samme navn. Anime serien begynder til næste år.

Kemono Jihen TV anime nøgle billede

Knights of Sidonia får ny film i 2021

Polygon Pictures annoncerede fredag, at de producerer en ny anime-film baseret på Tsutomu Niheis Knights of Sidonia (Sidonia no Kishi) manga. Den nye film, med titlen Sidonia no Kishi: Ai Tsumugu Hoshi (Knights of Sidonia: The Star Where Love is Spun), får premiere i 2021. Teaser-traileren nedenfor indeholder insert-sangen “Utsusemi” med CAPSULE.

Knights of Sidonia får ny film i 2021

Kyoto Animation vil streame mindesvideo ved brandens jubilæum den 18. juli

Et år efter det dødelige brand-angreb på deres Studio 1 vil Kyoto Animation streame en mindevideo. De beder dog offentligheden om at afstå fra at besøge stedet hvor Studio 1 lå for at forhindre spredning af COVID-19. Af samme grund er planerne om en minde begivenhed droppet.

Wandering Witch – The Journey of Elaina TV anime video to og info

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime baseret på Jougi Shiraishis Wandering Witch – The Journey of Elaina (Majo no Tabitabi) light novel serie begyndte at streame animeens anden salgsfremmende video i fredags. Webstedet og videoen afslørede begge et nyt rollebesætningsmedlem, den afsluttende tema sang kunstner og oktober premieren for anime serien.

Wandering Witch - The Journey of Elaina TV anime video to og info

Kategoriseret i: