Cells at Work!! biograf anime filmen får en platelet kortfilm

Den officielle hjemmeside for Tokubetsu Jōei-ban “Hataraku Saibō!!” Saikyō no Teki, Futatabi. Karada no Naka wa “Chō” Ōsawagi! (Special Screening Edition: “Cells at Work!” The Return of the Strongest Enemy. A Huge Uproar Inside the Body’s “Bowels!”) biograf anime annoncerede lørdag, at en anime kortfilm vil ledsage screeningerne af hoved-filmen.

Den hedder Kesshōban Eigakan e Iku (The Platelets Go to Movie Theatre), og som titlen siger vil den følge Platelets, når de går i biografen efter arbejde.

Kilde

Dogeza de Tanondemita komedie anime info

En webside og en Twitter-konto et åbnete for den kommende anime baseret på Kazuki Funatsus Dogeza de Tanondemita (Tried Asking While Kowtowing) seksuelle komedie manga. Hjemmesiden fortæller at animeen vil være opbygget af kortfilm, og den har også udgivet et teaser-billede og hovedpersonalet. Shinpei Nagai (I Can’t Understand What My Husband Is Saying, Inugami-san to Nekoyama-san) instruerer og er også angivet som animatik skaberen. HARIBOTE designer personerne.

Dogeza de Tanondemita komedie anime info

Kilde

Første Fate/Grand Order anime film planlagt til 5 december efter COVID-19 forsinkelse

Den første film i Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot (Fate/Grand Order Shinsei Entaku Ryōiki Camelot) anime film projektet er blevet omplanlagt til 5. december. Filmen blev forsinket fra den oprindelige premiere den 15. august pga. virkningerne af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) på dens produktion.

Kilde

Tokyo Keizai: Dårlig bogføring i animations studierne er grunden til den lave animatorløn

Tokyo Keizais onlineavis har offentliggjort en artikel om virkningerne af COVID-19 på den japanske anime industri baseret på citater fra en anonym insider fra industrien. Artiklens centrale argument er, at COVID-19 bringer fokus på de eksisterende problemer med finansiering og regnskab i anime industrien.

Ifølge kilden, der er citeret i artiklen, er mange anime-produktionsselskaber dårlige til at håndtere det økonomiske. “Mange ledere kan ikke læse balancen, kan ikke spore de pengestrømme, der strømmer ind og ud af virksomheden, forstår ikke vigtigheden af ​​interne reserver og er kun bekymrede for at leve fra løncheck til løncheck. Så når de løber tør for kontanter, accepterer de at arbejde på et nyt anime-projekt for at modtage forskuddet, vel vidende hele tiden, at det er uden for studiets kapacitet. Derefter løber de i problemer i produktionen, og arbejdspladsen ender i problemer. Roden til arbejdsspørgsmålene i anime industrien stammer fra manglen på ledernes dele til at planlægge forude og forbedre det økonomiske. “

Intet anime-produktionsselskab er erklæret konkurs endnu på grund af COVID-19, men ifølge kilden er det kun et spørgsmål om tid, i betragtning af at ca. 40% af virksomhederne er i rødt.

Anime-studier i dag arbejder i øjeblikket på projekter, der var planlagt for omkring 2-3 år siden, men når produktionsudvalgene begynder at føle resultaterne af tab af biograf-billetter, aflyste anime-begivenheder og andre former for indtægter, vil færre anime-projekter modtage finansiering i fremtiden.

Kilde

Yuki Yuna Is a Hero franchisen får 3 sæson TV anime

Fem års jubilæums begivenheden for Yuki Yuna is a Hero (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru) har annonceret en tredje TV anime sæson. Den ny sæson får titlen Yuki Yuna is a Hero: The Great Full Blossom Chapter (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru: Dai Mankai no Shou).

Kilder

Kategoriseret i: