Aggretsuko sæson 3 trailer

Netflix begyndte at streame en trailer for den tredje sæson af Aggretsuko anime serien i torsdags. Anime serien får premiere på Netflix den 27. august.

Kilde

Peach Boy Riverside mangaen om nyfortolkede folkeeventyr kommer som TV anime til juli næste år

Et websted åbnede i fredags for at meddele, at en TV anime serie baseret på Coolkyoushinja og Johannes Peach Boy Riverside manga vil få premiere næste juli.

Mangaen fortæller historien om en anden “fersken” ud over den velkendte Momotarō the Peach Boy fra japansk folklore.

Beskrivelse

Der var engang en gammel mand og en gammel kvinde i et bestemt land. Den gamle mand gik til bjergene for at skære græsset, og den gamle kvinde gik til floden for at vaske tøj, da hun stødte på en gigantisk fersken med en baby der flød forbi… Og den lange historie kort fortalt, den japanske dæmon bekæmpende folkeeventyrs-helt Momotarō blev født.

Men der er mere til historien. Hvad hvis der i stedet for kun én gigantisk fersken var mange sådanne ferskner udover den, der flød til Japan. Meget senere overvandt Momotarō til sidst dæmonerne, der truede hans hjem, men siges flere dæmoner stadigt strejfer om i fremmede lande, så… Momotarō begav sig ud over havet.

Peach Boy Riverside mangaen om nyfortolkede folkeeventyr kommer som TV anime til juli næste år

Roller

Haruka Shiraishi som Sally, prinsessen af ​​et lille fredeligt kongerige, der møder Mikoto og begiver sig ud på en rejse til omverdenen. En bestemt hændelse vækker ferskenens styrke inden i hende – en magt til at bekæmpe dæmoner.

Peach Boy Riverside - Sally
Peach Boy Riverside - Mikoto

Nao Tōyama som Mikoto, en dreng kendt som “dæmonjægeren” med ferskenens kraft. Han bærer et intenst had mod dæmoner og rejser med sin hund for at befri deres verden.

Shigeru Ueda (Märchen Mädchen, Namu Amida Butsu! -Rendai Utena-) instruerer anime serien hos Asahi Production, og Keiichirō Ōchi (Hinamatsuri, My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax, The Quintessential Quintuplets) fører tilsyn med serieskrivningen. Satomi Kurita (Hina Logic – from Luck & Logic, Princess Connect! Re: Dive, Real Girl) og Masato Katou designer karaktererne.

Kilde

Production I.Gs Shika no Ō anime film udskudt til 2021

TOHO meddelte torsdag, at det har udskudt premiere datoen for anime-filmen baseret på Nahoko Uehashis The Deer King (Shika no Ō) læge fantasy roman serie til 2021. Toei nævnte ikke nogen grund til forsinkelsen.

Filmen var tidligere planlagt til at få premiere den 18. september.

Kilde

Umibe no Étranger boys-love anime trailer

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på Kanna Kiis Umibe no Étranger (L’étranger du Plage eller Stranger on the Beach) manga begyndte at streame filmens trailer torsdag.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 11 september.

Umibe no Étranger boys-love anime trailer

Kilde

InuYasha spin-off Yashahime: Princess Half-Demon trailer og info

Den officielle hjemmeside for Yashahime: Princess Half-Demon (Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogi Zoushi), den kommende spin-off TV-anime serie til Rumiko Takahashis internationalt populære manga-serie Inuyasha, har udgivet en 90-sekunders trailere og annonceret, at den er klar til at premiere på Yomiuri TV / Nihon TV i hele Japan kl. 17.30 den 3. oktober 2020 (JST).

Webstedet har også annonceret anime seriens tre stemmer:

  • Towa Higurashi Sara Matsumoto (Namida Suzuno i Boruto: Naruto Next Generations)
  • Setsuna Mikako Komatsu (Madoka Kaguya / Cure Selene i Star☆Twinkle PreCure)
  • Moroha Azusa Tadokoro (Aoi Kiriya i Aikatsu!)
InuYasha spin-off Yashahime: Princess Half-Demon trailer og info

Kilder

Kategoriseret i: