Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens afstemning: Hvilke anime serier har du set fra sommeren 2015? Del 1

15. Himouto Umaru-chan
15. Himouto Umaru-chan

Nu har sommer sæsonen 2015 efterhånden kørt i nogle måneder, så folk har haft en god chance for at snuse til – og følge fast – de ny anime serier derfra. Derfor kunne det være spændende at se hvilke anime serier folk herhjemme ser af dem, men siden det er en del serier (45 på min liste)  deler jeg den over tre uger.

Så hvis du føler at en serie mangler på listen nedenunder er fordi den kommer med på en af de næste to ugers lister – eller fordi den ikke begyndte her til sommer 2015 men tidligere, kun de helt ny serier der begyndte omkring juli er med, ikke serier der fortsatte fra foråret eller “evigheds” anime serier som Naruto og One Piece.

Jeg blev spurgt om hvorfor der ikke bare er én samlet liste, men erfaring viser at folk kun læser de øverste 10-15 af en lang liste og så ignorerer resten, så derfor valgte jeg kompromiet med at dele det op i 3×15 i håbet om at få ramt folks opmærksomhed mest muligt.

Den fjerde uge i september tager vi så de 10 mest sete serier fra de foregående uger og ser hvilken af dem der er mest populær, en passende måde at “afslutte” sommer anime sæsonen på inden de ny serier begynder med efterårs sæsonen til oktober.

Tag jer ikke af tallene på billederne, i stedet for at skulle lægge en masse billeder op igen valgte jeg at være doven og genbruge dem fra “Top 45 sommer 2015 anime ifølge Animate indlægget.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X