Film

Live-Action Promised Neverland film teaser og plakat

TOHO begyndte at streame den første teaser-trailer for live-action-filmen baseret på Kaiu Shirai og Posuka Demizus The Promised Neverland manga torsdag. Der er også en plakat for filmen, der får premiere i de japanske biografer den 18 december.

Live-Action Promised Neverland film teaser og plakat

Kilde

Manga

Attack on Titan får børnebog med Armin som detektiv

Kodansha udgav onsdag en ny børnebog i Attack on Titan franchisen med titlen Shingeki Tantei Armin: Nyūdan Shiken o Toppa seyo! (Attack Detective Armin: Pass the Regimental Entrance Exam!).

Bogen handler om Armin, Mikasa og Eren, der løser mysterier, mens de besejrer titaner. Armin har altid drømt om at løse mysterier med sine barndomsvenner. Alle tre tager testen for at komme ind i Attack Detective Regiment.

Kilde

Beastars mangaen nærmer sig højdepunktet

Dette års kombinerede 36. og 37. udgave af Akita Shotens Weekly Shōnen Champion-magasin afslørede torsdag, at Paru Itagakis BEASTARS manga er “lige før dens højdepunkt.”

Kilde

Silver Pole Flowers er en ny manga om pole dancers

Manga-skaberen Nyoijizai (Harukana Receive) lancerede en ny manga med titlen Silver Pole Flowers i Kodanshas Comic Days-app den 1. august. Mangaen fokuserer på to kvinder, der rejser deres egne individuelle veje inden for pole dans: Hana, en universitetsstuderende, der også pole danser i natklubber på trods af hendes families afvisning; og Karin, en udøver af pole sport, der ser ned på natklub pole dancers.

Silver Pole Flowers er en ny manga om pole dancers

Kilde

Rejse

Kadokawa åbner et anime-tema-hotel i Japan

Kadokawa meddelte, at et tema-hotel inspireret af forskellige anime-franchiser åbnes 1. oktober 2020.

Hotellet kaldes “EJ Anime Hotel” og åbner sine døre i Tokorozawa Sakura Town i Tokorozawa by, Saitama præfektur. Forkortelsen EJ står for Entertainment in Japan, og konceptet, de giver til fremtidige kunder, er: “Ophold dig i din yndlingshistorie”. Hotellet vil have komplekse faciliteter med pladser til begivenheder, butikker, restauranter og museer samt et nyt Kadokawa-kontor.

Kilde

Spil

Ogre Tale sidescroll spil annonceret

Degica Games annoncerede, at det samarbejder med udvikleren MAGES. om at producere Ogre Tale, et sidescrollende beat-em-up-spil. Spillet lanceres på PC via Steam den 20. august, og det er også planlagt til udgivelse på et senere tidspunkt til PlayStation 4, Xbox One og Switch. MAGES. udvikler spillet, og Degica Games udgiver.

Kilde

Twin Saga byder Summer Queen Leanna velkommen

I den 28. patch for Gamigos farverige onlineeventyr Twin Saga tager den sommerlige Senshi Lenna dristige eventyrere og deres venner med ind i den magiske verden Aetherion i deres søgen efter at slå den mørke dungeon, Mutated Shadow Crevice.

Kilde

Pressemeddelelse modtaget per mail citeret herunder:

The summery Senshi Lenna awaits daring adventurers and their friends in the magical world of Aetherion on their quest to beat the dark dungeon, Mutated Shadow Crevice. In a new modus, randomly picked effects will be applied to both monsters and the players, resulting in more powerful opponents and tricky debuffs for the heroes to overcome.  

With the new powerful lvl 75 and lvl 90 equipment, mighty warriors will be well-equipped in their next pvp fight. Once they are strong enough, crafty mages and swift rogues can embark on thrilling new EXP bonus quests to quickly reach level 85 and face off against wondrous new challenges.

Two new seasonal events have also been added, in which players can pull out their most dashing summer robes and enjoy a fun night out at the Summer Festival or watch the glittering Summer Fireworks. This and much more awaits the players in the latest patch!

More information about Twin Saga can be found on the official website.