Fire Force TV anime creditless OP med KANA-BOON

Fire Forces åbnings tema ‘Touch of Liberty med KANA-BOON er officielt blevet lagt op i en credit-less udgave.

Kilde

Crunchyroll

My Hero Academia sæson 5 kommer til foråret 2021

My Hero Academia sæson 5 kommer til foråret 2021

Kilde

MyAnimeList

Ny Natsume’s Book of Friends anime får premiere den 16. januar med Hisako Kanemoto som Forest Spirit

Den officielle hjemmeside for Natsume’s Book of Friends: The Waking Rock and the Strange Visitor (Natsume Yūjin-Chō: Ishi Okoshi til Ayashiki Raihōsha), den nye anime i Natsume’s Book of Friends franchisen, meddelte lørdag, at den nye anime får premiere i Tokyos Shinjuku Wald 9 og andre biografer den 16. januar. Hjemmesiden meddelte også, at Hisako Kanemoto vil være gæstestjerne som Mitsumi og udgav et nyt nøgle billede.

Ny Natsume's Book of Friends anime får premiere den 16. januar med Hisako Kanemoto som Forest Spirit

Kilde

AnimeNewsNetwork

Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come light novels kommer som TV anime i 2021

Et websted åbnede lørdag for at meddele, at Shūichi Nimarus Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come (En romantisk komedie, hvor barndomsvenen absolut ikke vil tabe) light novel serie inspirerer en TV anime næste år. Hjemmesiden streamer en reklame video med undertekster på engelsk:

Og et billede for serien:

Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come light novels kommer som TV anime i 2021

Kilder

AnimeNewsNetwork

MyAnimeList

Ny World Trigger anime afslører teaser billede

Den officielle hjemmeside for tv-anime fra Daisuke Ashiharas World Trigger manga afslørede en teaser billede for den kommende nye sæson fredag. Karakterdesigner Toshihisa Kaiya designede billedet. Der er ikke nogen konkret dato for sæsonen endnu dog.

Ny World Trigger anime afslører teaser billede

Tidligere trailer:

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: