Attack on Titan Final Season TV anime billede

Den sidste sæson er statet og det endelige sammenstød mellem to verdener i Attack on Titan Final Season er igang. Derfor afslørede den officielle Twitter-konto for franchisen et nyt billede med Scout Regiment og titanerne og deres kamp.

Attack on Titan Final Season TV anime billede

Kilde

Demon Slayer filmen sælger for syvende uge og forventes at bringe 270 milliarder yen til den japanske økonomi

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba THE MOVIE Mugen Train fortsætter med at dominere de japanske biografer og kommer nærmere og nærmere på Chihiro og Heksenes rekord, og Dai-ichi Life Research Institute har beregnet, hvor meget indflydelse franchisen har haft på den japanske økonomi i 2020.

I en rapport fra The Japan Times anslås det fra Dai-ichi Life Research Institute, at Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba franchisen har bragt 270 milliarder yen (15,9 milliarder kr) til den japanske økonomi i 2020 alene gennem forskellige forskellige medier. Instituttet forklarede, at 85 milliarder yen (5 milliarder kr) blev hentet fra bogsalget, over 50 milliarder yen (2,94 milliarder kr) i salg direkte tilskrevet Mugen Train og mere end 130 milliarder yen (7,65 milliarder kr) i salg af anden merchandise og relaterede medier. Japan Times siger, at dette skøn er mere end det dobbelte af den økonomiske indvirkning, som Kumamotos berømte maskot, Kumamon, bringer til Japan om året.

Biografsalget i Japan den 28-29 november (er samlet indtjening på filmens tid i biograferne)

1 (1). Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train – 27.51 milliarder yen
2 (2). STAND BY ME Doraemon 2 – 1.1 milliarder yen
3 (3). Doctor Death no Isan: Black File – 550 millioner yen
4 (ny). One in a Hundred Thousand
5 (4). Tsumi no Koe – 1.07 milliarder yen
6 (5). The Legend of Hei – 300 millioner yen
7 (9). Violet Evergarden The Movie – 1.97 milliarder yen
8 (6). Looking for Magical Doremi – 210 millioner yen
9 (8). Kimino Me ga Toikaketeiru – 830 millioner yen
10 (7). Movie PreCure Miracle Leap: A Wonderful Day with Everyone – 360 millioner yen

Kilde

Pride of Orange er den første pige ishockey anime

CyberAgents CAAnimation-label og DMM Games (Kan Colle, Touken Ranbu) afslørede deres blandede medieprojekt PuraOre! ~ Pride of Orange ~, som inkluderer “den første pige ishocke yanime nogensinde”, i fredags. Projektet får en TV anime og et spil på vej til næste år.

Pride of Orange er den første pige ishockey anime

Kilde

SSS.Dynazenon TV anime trailer og info

En scenepræsentation på Tokyo Comic Con 2020 begivenheden afslørede en ny reklame video søndag til Tsuburaya Productions og Triggers nye SSSS.Dynazenon anime-projekt. Videoen afslører showets TV format og april 2021-premiere.

Kilde

World’s End Harem anime info

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Kotaro Shonos World’s End Harem science-fiction manga afslørede anime seriens hovedrolle, hovedpersonale og et billede mandag.

Serien får premiere i 2021.

Beskrivelse

Man-Killer Virus: en dødelig sygdom, der har udryddet 99,9% af verdens mandlige befolkning. Mizuhara Reito har været i kryogen søvn i de sidste fem år og efterlod Tachibana Erisa, hans drømmepige. Da Reito vågner op fra nedfrysningen dukker han op i en sex-besat ny verden, hvor han selv er planetens mest dyrebare ressource. Reito og fire andre mandlige hingste får et liv med luksus og en simpel mission: at genbefolke verden ved at gøre så mange kvinder som muligt gravide! Alt, hvad Reito ønsker, er dog at finde sin elskede Erisa, der forsvandt for tre år siden. Kan Reito modstå fristelse og finde sin sande kærlighed?

World's End Harem anime info

Kilde

Kategoriseret i: