Fra biografernes Studio Ghibli-anime-film til 5-minutters lokale anime-kortfilm er der en anime til hver præfektur i Japan – næsten i hvert fald. Sony Life Insurance har offentliggjort resultaterne af deres “Life Awareness in 47 Prefectures Survey” for 2020, som omfattede spørgsmålet om, hvad der var respondentens foretrukne anime, der forgår i deres region. Folk fra alle 47 præfekturer reagerede, selvom resultaterne kun kom tilbage fra de 46 …

Der er links til legale streaming tjenester for en god del af dem.

Den eneste præfektur, der ikke havde en anime, var (det ironisk navngivne) Miyazaki præfektur på Japans sydlige hovedø Kyushu. Futabanet bemærker, at dette sandsynligvis skyldes, at Miyazaki ikke har mange anime i regionen (i modsætning til f.eks. Tokyo), og at præfekturet kun har to TV-stationer, så anime-fans bliver nødt til at få kabel eller streame serierne online. Tilføj til det faktum, at et flertal af den hurtigt faldende befolkning er over 60, og bare måske er anime ikke populær nok nede i Miyazaki-præfekturet til at berettige et svar.

To anime serier optræder to gange: Haikyuu!! foregår og er nummer et i både Iwate og Miyagi, og den evige sitcom Sazae-san i både Tokyo og Fukuoka.

Jeg synes selv det var spændende at se anime og den virkelige verden koblet sammen endnu en gang, hvad med jer? Nogen serier I synes var interessant at få placeret.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,