Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! trailer og april 2021 premiere

Den officielle hjemmeside for Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! (romaniseret som Battle Athletess Daiundokai ReSTART! på hjemmesiden), den kommende anime baseret på Rui Takatos nye Pale Blue Dot Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! manga, begyndte at streame en ny reklamevideo for anime serien, der er en reboot af 90’er franchisen.

Sammen med videoen afslørede hjemmesiden animes første tre rollebesætnings-medlemmer, personale og premiere i april 2021. Hjemmesiden afslørede også et nyt billede.

Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! trailer og april 2021 premiere

Kilde

Beyblade får ny anime til foråret 2021

Januar 2021-udgaven af Shogakukans Coro Coro Comics-magasin afslørede at Beyblade franchisen får en ny anime i foråret 2021.

Beyblade får ny anime til foråret 2021

Kilde

Love Live! Superstar!! info

Den officielle hjemmeside for Love Live! idol-franchisen afslørede de fem medlemmer i “Liella”, idolgruppen, der vil spille en rolle i franchisens nye tv-anime Love Live! Superstar!! Medlemmerne inkluderer:

Meddelelsen bemærkede, at Date og Aoyama er vinderne af franchisens første åbne auditions.

Gruppen får sin første singleudgivelse med titlen “Hajimari wa Kimi no Sora” (Starten er din himmel) i foråret 2021 med en anime musikvideo inkluderet i udgivelsen

Yuigaoka Girls High School er en nyetableret skole, der ligger mellem Omotesando, Harajuku og Aoyama kvartererne i Tokyo. Historien handler om dens første gruppe studerende. Uden historie, ingen klasseleder eller alumner og intet omdømme er det en skole fuld af ukendte faktorer.
Fem piger, blandt dem Kanon Shibuya, har et skæbnesvangert møde med skoleidoler. Kanon beslutter, “Jeg elsker at synge. Jeg vil gøre noget til virkelighed med sang!” Mange følelser møder en stjerne, der kun er begyndt at vokse. Fremtiden er tom og fuld af muligheder for disse piger, og deres historie om som alle vil muliggøre, er kun lige begyndt. Svæv med dine vinger, vores Love Live!

Anime seriens officielle hjemmeside beskriver animes historie

Kilde

Sailor Moon Eternal film trailer

Her er endnu en trailer for Sailor Moon Eternal, den kommende film, der adapterer den originale mangas drømme del.

Det nye klip har Konoto Mitsuishi, der vender tilbage som Sailor Moon. som fortæller. “Din lidelse er min lidelse,” siger hun og lover at beskytte de mennesker, hun holder af. I klippet hører vi også Momoiro Clover Zs nye tema til filmen.

Sailor Moon Eternal er delt i to film. Den første får premiere i Japan den 8. januar og den anden rammer biograferne den 11. februar.

Kilde

Seven Deadly Sins trailer

Netflix har udgivet den anden teasertrailer til The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment (Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan), franchisens nye TV-anime-serie, med engelske undertekster.

Teaseren viser anime seriens afsluttende temasang “time” af Hiroyuki Sawano og ReoNa (under navnet “SawanoHiroyuki [nZk]: ReoNa”) og forhåndsviser også åbningssangen “Hikari Are” (Let There Be Light) af Akihito Okano, vokalisten fra Porno Graffitti bandet.

Kilde

Kategoriseret i: