Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Eminence in Shadow får anden sæson

Den for kort tid siden afsluttede serie får en anden sæson.

The Eminence in Shadow får anden sæson

TV anime serien baseret på Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie livestreamede en special for at fejre dens sidste episode – kun for at annoncere, at animeen får en anden sæson.

Hovedpersonalet vender tilbage til anden sæson i studiet Nexus. Streamen afslørede ikke premieredatoen for den nye sæson.

Trailer

Beskrivelse

Nogle mennesker er bare ikke egnede til at spille rollen som den prangende, in-your-face-helt eller den modbydelige, arrogante skurk med større end livet panache. I stedet opererer de i skyggen og trækker i samfundets tråde gennem vid og kløgt.

Det er den rolle, Cid vil spille, da han bliver transporteret til en anden verden. Cid spinder et net eller tre og bliver den usandsynlige leder af den underjordiske Shadow Garden-organisation, der kæmper mod en truende kult (som han fuldstændig opdigtede).

Der er dog et problem, selv hans vilde fantasi ikke så komme: den kult, han opdigtede, eksisterer faktisk, og de er meget utilfredse med, at hans magtfantasi lige kom i vejen for deres onde planer!

Illustration

The Eminence in Shadow får anden sæson
©逢沢大介・KADOKAWA刊/シャドウガーデン

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.