TV anime serien baseret på Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie livestreamede en special for at fejre dens sidste episode – kun for at annoncere, at animeen får en anden sæson.

Hovedpersonalet vender tilbage til anden sæson i studiet Nexus. Streamen afslørede ikke premieredatoen for den nye sæson.

Trailer

Beskrivelse

Nogle mennesker er bare ikke egnede til at spille rollen som den prangende, in-your-face-helt eller den modbydelige, arrogante skurk med større end livet panache. I stedet opererer de i skyggen og trækker i samfundets tråde gennem vid og kløgt.

Det er den rolle, Cid vil spille, da han bliver transporteret til en anden verden. Cid spinder et net eller tre og bliver den usandsynlige leder af den underjordiske Shadow Garden-organisation, der kæmper mod en truende kult (som han fuldstændig opdigtede).

Der er dog et problem, selv hans vilde fantasi ikke så komme: den kult, han opdigtede, eksisterer faktisk, og de er meget utilfredse med, at hans magtfantasi lige kom i vejen for deres onde planer!

Illustration

The Eminence in Shadow får anden sæson
©逢沢大介・KADOKAWA刊/シャドウガーデン

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,