Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Overlord mangaer købt

Overlord mangaer købt

Flere af mine venner har gennem meget lang tid været glade for Overlord franchisen, og efter at Ainz og Albedo kom med i mobil-spillet AFKArena (som jeg må indrømme jeg har spillet dagligt i et år nu or so) blev jeg dagligt mindet om den.

Jeg kendte hvad serien gik ud på siden den blev annonceret, men jeg endte med at læse kapitel et af mangaen online og fandt den så god som anbefalet, og tegnestilen var også ret tiltalende. Som mangeårig MMORPG spiller (og guildmaster for utallige guilds gennem tiden) er den også ret let at relatere til på et eller andet plan må jeg indrømme. Jeg endte derfor med at bestille de første 12 bind fysisk for nogen tid siden, som jeg nu er ved at læse igennem.

Jeg ved godt den oprindelige udgave er light novels, men jeg skal begynde et sted plus mangaer er hurtigere at læse end romaner trods alt, og tid er noget jeg ikke har for megen af. Udover mangaen er jeg også begyndt på anime serien nu vi også har et Wakanim abonnement (på grund af Cells at Work blandt andre derudover).

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Anime

Kommende anime om en cafe med mange søde piger, nøgne muskuløse folk, idol stemmelæggere og flere slags slim.

Anime

Trailere til kommende anime fra december 22 og ind i 2023. Fra et længe ventet kys over et andet cool forhold til forholdet mellem...