Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Overlord mangaer købt

Overlord mangaer købt

Flere af mine venner har gennem meget lang tid været glade for Overlord franchisen, og efter at Ainz og Albedo kom med i mobil-spillet AFKArena (som jeg må indrømme jeg har spillet dagligt i et år nu or so) blev jeg dagligt mindet om den.

Jeg kendte hvad serien gik ud på siden den blev annonceret, men jeg endte med at læse kapitel et af mangaen online og fandt den så god som anbefalet, og tegnestilen var også ret tiltalende. Som mangeårig MMORPG spiller (og guildmaster for utallige guilds gennem tiden) er den også ret let at relatere til på et eller andet plan må jeg indrømme. Jeg endte derfor med at bestille de første 12 bind fysisk for nogen tid siden, som jeg nu er ved at læse igennem.

Jeg ved godt den oprindelige udgave er light novels, men jeg skal begynde et sted plus mangaer er hurtigere at læse end romaner trods alt, og tid er noget jeg ikke har for megen af. Udover mangaen er jeg også begyndt på anime serien nu vi også har et Wakanim abonnement (på grund af Cells at Work blandt andre derudover).

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Subarus prøvelser i den anden verden fortsætter i en tredje sæson af den populære Re:Zero.

Anime

Til næste år kommer en isekai om at klappe fluffy dyr i en anden verden.

Anime

Her er første trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier - og det siger en del! Vi kan følge historien om automaten...

Anime

Den omvendte isekai om en doven elver får premiere til april.