Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Flyttet til ny webserver

Flyttet til ny webserver

Så er hjemmesiden flyttet til en anden webserver, gik heldigvis smertefrit. Derfor har der ikke været noget nyt indhold i dag, der kommer nok mere igen. Jeg har dog også andet at se til, så arbejder stadig på at finde en god balance – eller hjælpere, der må være andre derude der har en passion for at dele viden om anime med danskere.

Det betyder dog også at der igen er udgifter til siden. Da ingen brugte Patreonen er der reklamer igen så I må meget gerne slå adblocker fra hvis I værdsætter de mange timer og kroner der er lagt i projektet her over de sidste 20 år og fortsat bliver lagt.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...

Blog

Jeg var for tidligt ude med at proklamere mig rask, jeg har stadig dårlig mave og nu har det spredt sig til hele familien....

Blog

Syg

Jeg har desværre været så syg de sidste dage at jeg ikke har haft overskud til at få lagt ting op her, men nu...

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!