Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Flyttet til ny webserver

Flyttet til ny webserver

Så er hjemmesiden flyttet til en anden webserver, gik heldigvis smertefrit. Derfor har der ikke været noget nyt indhold i dag, der kommer nok mere igen. Jeg har dog også andet at se til, så arbejder stadig på at finde en god balance – eller hjælpere, der må være andre derude der har en passion for at dele viden om anime med danskere.

Det betyder dog også at der igen er udgifter til siden. Da ingen brugte Patreonen er der reklamer igen så I må meget gerne slå adblocker fra hvis I værdsætter de mange timer og kroner der er lagt i projektet her over de sidste 20 år og fortsat bliver lagt.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Blog

Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet...