Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

Overlord – Ainz og Albedo i yukata onsen outfits figurer

Overlord - Ainz og Albedo i yukata onsen outfits figurer

For nogen tid siden så to 1/8 skala figurer af Ainz og Albedo i yukata var de da ganske cool, anderledes designs end deres klassiske outfits men virkeligt pæne og tematiske, men jeg gjorde ikke mere ved det.

Det er ikke en hemmelighed at jeg for nyligt blev lidt glad for Overlord efter at have kendt til franchisen i mange år, og da jeg så disse to på tilbud kunne jeg ikke stå for dem.

Jeg bestilte fra HobbySearch og de var yderst grundigt pakket ind med ekstra plastik om kasserne og så selvfølgelig den sædvanlige grundige indpakning i kasserne som man kender det fra andre japanske scale figurer. En god detalje er at Albedos vinger ikke bare er klemt på plads i hendes ryg men at der også er små neodym magneter i enderne så de holdes sikkert fast.

Kvaliteten af figurene er glimrende, som forventet af japanske scale figurer, og selvom de “kun” er 1/8 skala er det ret store med omkring 25cm højde – de er jo også ret høje i serien så derved er deres 1/8 skala fysisk større end mange figurer i større skala af mindre personer (for anime piger er jo ofte ret små).
Jeg er vild med metallic tonerne på Albedos vinger, de får dem til at ligne ægte krage-fjer eller lignende, og Ainz formår både at se afslappet og majestætisk ud på samme tid.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

En række kommende figurer af piger der kommer næste år. De har alt fra skoleuniformer til diverse kamp-dragter på.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af bestemte og fyrige karakterer der udkommer mellem maj og august 2023.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger i undertøj eller meget små bikinier. NOTE: Der er posering og detaljer, herunder aftageligt tøj, der kan virke stødende på...

Figurer og merchandise

En trio af kommende, billige Pop Up Parade figurer af en heks, en klon og en helt.