Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

Overlord – Ainz og Albedo i yukata onsen outfits figurer

Overlord - Ainz og Albedo i yukata onsen outfits figurer

For nogen tid siden så to 1/8 skala figurer af Ainz og Albedo i yukata var de da ganske cool, anderledes designs end deres klassiske outfits men virkeligt pæne og tematiske, men jeg gjorde ikke mere ved det.

Det er ikke en hemmelighed at jeg for nyligt blev lidt glad for Overlord efter at have kendt til franchisen i mange år, og da jeg så disse to på tilbud kunne jeg ikke stå for dem.

Jeg bestilte fra HobbySearch og de var yderst grundigt pakket ind med ekstra plastik om kasserne og så selvfølgelig den sædvanlige grundige indpakning i kasserne som man kender det fra andre japanske scale figurer. En god detalje er at Albedos vinger ikke bare er klemt på plads i hendes ryg men at der også er små neodym magneter i enderne så de holdes sikkert fast.

Kvaliteten af figurene er glimrende, som forventet af japanske scale figurer, og selvom de “kun” er 1/8 skala er det ret store med omkring 25cm højde – de er jo også ret høje i serien så derved er deres 1/8 skala fysisk større end mange figurer i større skala af mindre personer (for anime piger er jo ofte ret små).
Jeg er vild med metallic tonerne på Albedos vinger, de får dem til at ligne ægte krage-fjer eller lignende, og Ainz formår både at se afslappet og majestætisk ud på samme tid.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Figurer og merchandise

To figmaer der kommer lidt inde i 2024, en pige og en viking.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Figurer og merchandise

Her er fire kommende figurer der udkommer omkring årsskiftet 2023-2024. Der er alt fra et skib over en heks til en cosplayer.