A Couple of Cuckoos mangaen laves til anime

A Couple of Cuckoos (Kakko no Iinazuke) mangaen af Miki Yoshikawa bliver lavet til en TV anime serie. Meddelelsen sammen med den første trailer og billede blev offentliggjort på fødselsdagen for de to hovedpersoner Nagi og Erika.

Kaito Ishikawa (Tobio Kageyama i Haikyu!!) har rollen som Nagi, mens Akari Kitou (Tsukasa i TONIKAWA: Over The Moon For You) er Erika.

Anime serien får premiere i 2022.

Trailer

Illustration

A Couple of Cuckoos mangaen laves til anime

Kilder

Aquatope of White Sand original TV anime trailer, illustration og info

Den officielle hjemmeside for P.A. Works originale anime-serie Aquatope of White Sand (Shiroi Suna no Aquatope) afslørede showets ekstra rollebesætning, temasangkunstnere, illustrationer og en reklame video.

Trailer

Kunstnere

Fem-kvindel vokal gruppen ARCANA PROJECT står for åbningstemaet “Tayutae, Nana-iro” (Sway, Seven Colors), og Mia REGINA gruppen udfører den afsluttende temasang “Tsukiumi no Yurikago” (Moon Ocean’s Cradle) .

Illustrationer

Anime serien begynder til juli.

Kilder

Ōsama Ranking fantasy anime teaser

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Sōsuke Tokas Ōsama Ranking (King Ranking) manga begyndte at streame en teasertrailer til anime serien. Teaseren afslører animes rollebesætning og personale.

Trailer

Illustration

Ōsama Ranking fantasy anime teaser

Kilde

Iris vender tilbage i Pokémon Journeys TV anime serien efter syv års fravær

Folkene bag den igangværende TV-anime serie Pokémon Journeys: The Series har fortalt at showet har castet Aoi Yūki som Iris. Yūki vender tilbage til rollen efter syv år, da karakteren ikke har været med i serien siden Pokémon: Black & White: Adventures in Unova and Beyond anime serien sluttede i 2014.

Iris vender tilbage i Pokémon Journeys TV anime serien efter syv års fravær

Kilde

Way of the Househusband anime får anden sæson

Som de ansvarlige for Netflix for nyligt meddelte sammen med et radio program i Japan, får Way of the Househusband anime serien en efterfølger. Yderligere detaljer er endnu ikke kendt.

Way of the Househusband anime får anden sæson

Kilder

Kategoriseret i: