Jeg har prøvet at justere mængden af tekst, da folk der vil vide mere alligevel læser kilden, og vil samtidig forsøge at gøre det til en daglig opdatering (hvis muligt) med mere varierende antal nyheder end de fem jeg er gået efter hidtil.

The Great Jahy Will Not Be Defeated! manga laves til anime

Et websted og en Twitter-konto åbnede i dag fredag for at meddele, at Wakame Konbus The Great Jahy Will Not Be Defeated! (Jahysama ha Kujikenai!) manga inspirerer en TV-anime serie til sommer.

Konbu tegnede en illustration for at fejre nyheden:

The Great Jahy Will Not Be Defeated! manga laves til anime

Beskrivelse

Engang respekteret som Demon Realms næststørste autoritet, Demon Kings assistent, Jahy, styrede sine undersåtter med frygt. Men da en magical girl angriber og ødelægger en mystisk perle, der indeholder massiv magt, ødelægges Demon Realm.

Selvom hun overlever, har Jahy mistet næsten alle sine kræfter og befinder sig strandet i den menneskelige verden med et barnligt udseende. For at samle flere mystiske ædelstene, så hun permanent kan gendanne både sin oprindelige form og Demon Realm, bliver Jahy nødt til at tilpasse sig sit nye liv og håndtere daglige problemer, som hun aldrig har oplevet før. Fra at arbejde for at betale leveomkostninger til at argumentere med sin udlejer, når hendes leje er for sent på den, den store Jahy vil ikke blive afskrækket!

Kilder

Kageki Shoujo!! The Curtain Rises TV anime promo og info

Den officielle hjemmeside for TV-anime af Kumiko Saikis Kageki Shoujo!! manga offentliggjorde den første fulde reklame video og en ny illustration fredag. Hjemmesiden og videoen afslører animes vigtigste rollebesætning, åbningstemasangens kunstnere og premiere til juli (2021).

Trailer

Beskrivelse

Ligesom “Takarazuka Revue” spiller de unge kvinder på kunstakademiet “Kouka Kageki High School” alle roller i musikteatret – uanset om de er mandlige eller kvindelige. Narada Ai er et udmattet tidligere idol, der spiller kvindelige roller. Hendes værelseskammerat, der spiller mandlige roller, er Watanabe Sarasa, en pige med lyse øjne fra landet. Det være sig skolen eller på scenen, der er ingen udfordring, som de to kvinder med deres passion for teater ikke vil stå mål for.

Illustration

Kageki Shoujo!! The Curtain Rises TV anime promo og info

Kilde

Life Lessons with Uramichi-Oniisan anime trailer

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Gaku Kuzes Life Lessons with Uramichi-Oniisan (Uramichi Oniisan) manga begyndte at streame en teaser-reklamevideo for anime serien i dag fredag.

Videoen fremhæver hovedpersonen Uramichi Omota, der afslører sin dystre personlighed, selv når han fremviser et lykkeligt ansigt på settet til hans børns show.

Trailer

Anime serien får premiere til juli efter at være forsinket fra den planlagte 2020-premiere. Animes hjemmeside citerede “produktionsproblemer” som årsag til showets forsinkelse.

Beskrivelse

Den 31-årige mand Uramichi Omota har to sider af sin personlighed. Han fremstår som den unge mand med ansvar for fysiske øvelser i uddannelsesprogrammet “Maman to Together”. Selvom han har en frisk og optimistisk opførsel i showet, er han faktisk lidt følelsesmæssigt ustabil. Mangaen afslører de mindre end solrige dele af livet for unge voksne.

Kilde

Kategoriseret i: