Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Blandede nyheder 16 september 2020: Manga – Slime, Burn the Witch, 12 Beast. Musik – Uzaki-chan

That Time I Got Reincarnated as a Slime serien runder 20 millioner udgivet

Manga og light novels

That Time I Got Reincarnated as a Slime serien runder 20 millioner udgivet

Det japanske forlag Micro Magazine meddelte i den 10. september, at det samlede oplag af Fuses fantasi isekai light-novel serie That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken) og dens forskellige manga udgaver havde overgået monumentale 20 millioner eksemplarer i trykket. Serien nåede 18 millioner i marts 2020, da romanens 16. bind blev udgivet, hvilket betyder, at den har tilføjet 2 millioner eksemplarer de seneste seks måneder.

Kilde

Crunchyroll

Tite Kubo laver Burn the Witch ‘Season 2’ sequel manga

Dette års 41. nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag, at Tite Kubo tegner en “sæson 2” efterfølger til sin nye Burn the Witch manga. Meddelelsen angav efterfølgeren som “kommer snart.”

Tite Kubo laver Burn the Witch 'Season 2' sequel manga

Kilder

AnimeNewsNetwork

OKAYADO (Monster Musume) stopper 12 Beast mangaen

Manga-skaberen OKAYADO meddelte på sin Twitter-konto søndag, at hans 12 Beast manga er blevet stoppet.

OKAYADO forklarede, at der var mange grunde til mangaens annullering. Han fortalte om hændelsen, hvor hans redaktør spurgte ham “Hvornår kommer det sidste kapitel af Monster Musume?” (OKAYADOs anden manga), mens han tog sig tid til at genvinde sin mentale sundhed. OKAYADO følte på det tidspunkt, at redaktøren havde bedt ham om hurtigt at afslutte Monster Musume, selvom redaktøren fortalte ham, at han ikke mente det. OKAYADO nævnte, at han ikke rigtig kunne være sikker, og det gjorde ham nervøs og ude af stand til at tegne.

OKAYADO erkendte, at det ikke var en god ide at efterlade et arbejde halvfærdigt, men han nåede en mental tilstand, hvor han ikke var i stand til at tegne. Han tilføjede, at da han antydede ideen om at annullere 12 Beast til sin redaktør, foreslog redaktøren ikke engang, at mangaen kun skulle holde pause. Så OKAYADO følte, at mangaen virkelig blev behandlet som allerede annulleret, og han mistede motivationen til at fortsætte.

OKAYADO (Monster Musume) dropper 12 Beast mangaen

Kilde

Musik og anime

Uzaki-chan wants to hang out! anime – KUSO CATが「なだめスかし Negotiation」踊ってみた!

Sangen fra anime serien fremvises her er nogen gutter, der er “fanastisk store” (Sugoi dekai teksten på Uzakis klassiske bluse betyder “fantastisk store”) på en anden måde end Uzaki, sammen med en klædt ud som seriens klassiske kat.

Videoen på YouTube

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...