Hakumei & Mikochi er en rigtig afslappende, rolig serie om små nisse-lignende væsner. I størrelse minder de om Lånerne fra Arrietty, men der er ikke mennesker og de er mere chibi-agtige i det, så den er mere sammenlignelig med den gamle Nisselægen David.

Serien om deres små liv sammen med alskens dyr og deres underlige venner som frisøren, der bor i et æg, den arrogante men håbløse sangerinde og håndværker lauget, er hyggelig fordi dets verden er så varm og hyggelig. Ja, der sker ting der er lidt farlige indimellem men man ved de små liv klarer dagen og alt ender godt. Der er ingen skurke, negativitet eller andet skidt, bare små liv der leves og klarer alle udfordringer.

Derfor er serien rigtig afslappende og sød på en ikke-klistret måde, det er ikke lyserød super moe men kære små væsner man har svært ved at undgå at holde af.


Trailer

Beskrivelse

De to ni centimeter høje, små piger Hakumei og Mikochi bor i skoven. De bor i et lille hus i et træ, rider på insekter og fugle og laver paraplyer af blade, disse små piger lever et lille liv. Følg deres lille, men dejlige liv, når de lever deres daglige liv i en fantastisk verden af små mennesker og guder.

Screenshots

Se den

Serien kan ses lovligt hos Wakanim


Screenshots fra AnimeFeminist og Reasons to anime

Kategoriseret i: