Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 19 maj 2021: Armitage III

Naomi Armitage - Armitage III

Dagens anbefaling er endnu en af mine gamle favoritter: Armitage III.

Lad mig starte med at afklare en ting: dette er ikke den tredje serie i en række, titlen giver mere mening når man har set serien.

Hvis man kan lide Blade Runner og andre værker der udforsker grænsen mellem mennesker og robotter og ikke har noget imod 90’er æstetik (eller endda elsker den) er Armitage III noget nær den perfekte OVA/film sammenklipning. I forhold til alderen er både kvaliteten af tegninger og animation glimrende, det bedre budget fordi den var en OVA kan mærkes, så det bør heller ikke holde folk væk omend den er noget obskur i dag så man skal ud og kigge efter disc udgivelserne og ikke bare kan finde den på de legale streaming sider.

Trailer

Beskrivelse

I fremtiden har mennesket koloniseret Mars, men man har brugt en masse menneskelignende robotter for at få det spæde samfund til at fungere. Der er dog en udbredt mishag overfor disse, idet mange mener at de over-tager menneskers jobs og generelt ikke er mere end maskiner.
Politimanden Ross Sylibus flytter til Mars efter at hans partner på Jorden er blevet dræbt, men allerede i rumhavnen bliver han indblandet i en sag, En enormt populær country-sangerinde, der var med samme skib som han, findes myrdet.
Det viser sig at sangerinden i virkeligheden var en robot, der dog havde levet hele sit liv som menneske, og alle omkring hende troede da også at hun var et sådant. Ross og hans nye partner Naomi Armitage får overdraget sagen, der viser sig at lede til en mystisk serie af tredjegenerations robotter…

Screenshots

En 15 år gammel anmeldelse af serien her på siden.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Anime

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

Anime

Til januar begynder serien om en pige og en fyr der er bros i en sådan grad at hun kæmper for at slippe ud...