Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Naomi Armitage - Armitage III
Naomi Armitage - Armitage III

Anbefaling

Dagens anbefaling 19 maj 2021: Armitage III

Dagens anbefaling er endnu en af mine gamle favoritter: Armitage III.

Lad mig starte med at afklare en ting: dette er ikke den tredje serie i en række, titlen giver mere mening når man har set serien.

Hvis man kan lide Blade Runner og andre værker der udforsker grænsen mellem mennesker og robotter og ikke har noget imod 90’er æstetik (eller endda elsker den) er Armitage III noget nær den perfekte OVA/film sammenklipning. I forhold til alderen er både kvaliteten af tegninger og animation glimrende, det bedre budget fordi den var en OVA kan mærkes, så det bør heller ikke holde folk væk omend den er noget obskur i dag så man skal ud og kigge efter disc udgivelserne og ikke bare kan finde den på de legale streaming sider.

Trailer

Beskrivelse

I fremtiden har mennesket koloniseret Mars, men man har brugt en masse menneskelignende robotter for at få det spæde samfund til at fungere. Der er dog en udbredt mishag overfor disse, idet mange mener at de over-tager menneskers jobs og generelt ikke er mere end maskiner.
Politimanden Ross Sylibus flytter til Mars efter at hans partner på Jorden er blevet dræbt, men allerede i rumhavnen bliver han indblandet i en sag, En enormt populær country-sangerinde, der var med samme skib som han, findes myrdet.
Det viser sig at sangerinden i virkeligheden var en robot, der dog havde levet hele sit liv som menneske, og alle omkring hende troede da også at hun var et sådant. Ross og hans nye partner Naomi Armitage får overdraget sagen, der viser sig at lede til en mystisk serie af tredjegenerations robotter…

Screenshots

En 15 år gammel anmeldelse af serien her på siden.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.