Nu det er en sjov dato, 21 maj 2021, tænkte jeg det var passende at finde en titel frem jeg skrev om for 21 år siden.

Længe før en vis serie om fyre der dyrker kunstskøjteløb i anime og manga form lavede Naoko Takeuchi, kendt og elsket for Sailor Moon, en manga derom, dog med en kvindelig hovedperson. Dette var faktisk hendes først udgivelse, for Moon, og medens det kan mærkes at det er en første udgivelse er det stadig udmærket, omend meget typisk, shoujo manga den 90’erne.

Beskrivelse

Chierry Asuka er datter af en forhenværende kunstskøjteløber, der deltog i OL. Hun har arvet hendes fars talent, men har aldrig forsøgt at blive god til det. Hun er dog meget vild med en junior-champion, som hun så som tolvårig.
En dag ramler hun (bogstaveligt talt) ind i ham. Han er på hendes egen alder, og fascineres meget af hendes løb. For at få hende til at blive hans partner til parløb, som han vil forsøge at bliver mester inden han snart stopper med at løbe på skøjter, flytter han skole, så han kan komme i klasse med hende. Ham og hans venner starter en plan for at få hende overtalt, “the Cherry Project”.

Galleri

Link til anmeldelsen, den nok ældste på siden med 21 år på bagen (også derfor billederne ovenfor er i så lav opløsning)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,