Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 21 maj 2021: Cherry Project manga

Dagens anbefaling 21 maj 2021: Cherry Project manga

Nu det er en sjov dato, 21 maj 2021, tænkte jeg det var passende at finde en titel frem jeg skrev om for 21 år siden.

Længe før en vis serie om fyre der dyrker kunstskøjteløb i anime og manga form lavede Naoko Takeuchi, kendt og elsket for Sailor Moon, en manga derom, dog med en kvindelig hovedperson. Dette var faktisk hendes først udgivelse, for Moon, og medens det kan mærkes at det er en første udgivelse er det stadig udmærket, omend meget typisk, shoujo manga den 90’erne.

Beskrivelse

Chierry Asuka er datter af en forhenværende kunstskøjteløber, der deltog i OL. Hun har arvet hendes fars talent, men har aldrig forsøgt at blive god til det. Hun er dog meget vild med en junior-champion, som hun så som tolvårig.
En dag ramler hun (bogstaveligt talt) ind i ham. Han er på hendes egen alder, og fascineres meget af hendes løb. For at få hende til at blive hans partner til parløb, som han vil forsøge at bliver mester inden han snart stopper med at løbe på skøjter, flytter han skole, så han kan komme i klasse med hende. Ham og hans venner starter en plan for at få hende overtalt, “the Cherry Project”.

Galleri

Link til anmeldelsen, den nok ældste på siden med 21 år på bagen (også derfor billederne ovenfor er i så lav opløsning)

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Der kommen en anime om piger der elsker planetarier og pole dance med det sigende navn Pole Princess!!

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Anime

Info og trailere for kommende anime om baseball, skibs-piger, langt levende elvere, kærester i potens og en verden der er gået under.

Film og TV

Info om lidt kommende live action titler, der er baseret på manga og anime, herunder syngende kæmpere krydret med romantisk drama og reklamer med...