Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 3 juni 2021: Sugar, A Tiny Snow Fairy

Sugar, A Tiny Snow Fairy

Sugar er blandt de sødere børneserier jeg har set, og man bør nok på kraftigste advare action fans imod at se serien, da den på alle måder lever op til sit navn og lidt til.

Åbning

Beskrivelse

Saga er en ung pige i en meget europæisk udseende by, af den gamle type man ville forvente at se på en tur gennem Tyskland eller Frankrig. Her lever hun hos sin bedstemor, går i skole og har et yderst organiseret liv, med alting på det rette tidspunkt og efter planen. Men en dag render hun ind i en lille alfe-agtig pige som er ved at omkomme af hunger og som den flinke person Saga er, så fodrer hun den lille alf.

Det er så starten på venskabet mellem ordensmennesket Saga og den mildest talt kaotiske sne alf med det yderst passende navn Sugar, som er kommet til menneskenes verden for at finde noget skinnende, så hun kan blive til en voksen sne alf. Selvfølgelig går der heller ikke længe før Sugars ret ligetil og ofte ikke særligt gennemtænkte aktiviteter får påvirket Saga’s tilværelse og bedre bliver det ikke da flere alfer begynder at vise sig.

Galleri

Anmeldelse tilbage fra 2004

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er den anden trailer for fjerde sæson af den populære serie, der begynder til vinter 2023.

Cosplay og mode

Lum og Ataru i deres 2022 udgave reklamerer for sko.

Anime

De første 10 afsnit af anden sæson af Record of Ragnarok anime adaptionen kommer på Netflix den 26 januar.

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.